Μάθημα αυτοπεποίθησης: Να πώς θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα σε 10 δευτερόλεπτα

Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018 - 08:45

Κυτταρίτιδα, ο αιώνιος εχθρός μιας γυναίκας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το 90% των γυναικών θα επέλεγε να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα από το κορμί του αν του δινόταν η ευκαιρία να επιλέξει να διορθώσει με τρόπο μαγικό μία και μόνο ατέλεια. 

Οι γυναικείες ορμόνες, όμως, παραείναι «αυστηρές» μαζί μας και δύσκολα μας επιτρέπουν να απαλλαγούμε από την όψη του φλοιού πορτοκαλιού ακόμα κι αν έχουμε υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από την επιλογή μιας ισορροπημένης διατροφής και το «ναι» στην καθημερινή άσκηση. Δυστυχώς, όσο κι αν προσπαθούμε, η κυτταρίτιδα δεν θα εξαφανιστεί ποτέ στο 100% της. 

Και κάπου εδώ αναρωτιέσαι: «Γιατί οι άλλες μπορούν κι εγώ όχι;».

Την  απάντηση στο ερώτημα αυτό μας δίνει η διάσημη personal trainer και fitness blogger Sia Cooper. Μια απάντηση τόσο κυνική που δεν γίνεται να μην σε κάνει να χαμογελάσεις.

Όπως υποστηρίζει, τέλεια εικόνα δεν υπάρχει. Μία φαινομενικά τέλεια εικόνα, όμως, μπορείς -αν το θέλεις- να δημιουργήσεις. Και αυτό ακριβώς κάνουν εκατομμύρια celebrities κάθε είδους ανά τον κόσμο. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις κυρίες του red carpet, μα και σε χιλιάδες bloggers, influencers και personal trainers οι οποίες επιμένουν στην εικόνα που θα εύχονταν να έχουν και όχι στην πραγματική τους. 

 

Κεφάλαιο «ρετούς» και «καλός φωτισμός» λοιπόν. Εκεί ακριβώς καταλήγει η Cooper κάθε φορά που κάποιος τη ρωτά πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοια κορμιά στο Instagram!

Δεν έμεινε, μάλιστα, μόνο στα λόγια, μα προχώρησε και σε πράξεις, αποφασίζοντας να δείξει στο γυναικείο κοινό που την ακολουθεί την πραγματικότητα πίσω από τις άψογες λήψεις που κυκλοφορούν,  κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, στα social media. 

Η ίδια φρόντισε να απενοχοποιήσει κάθε γυναίκα που δίνει τα δική της μάχη με την κυτταρίτιδα, αναρτώντας δικές της προσωπικές φωτογραφίες με και χωρίς κυτταρίτιδα. Για να ακριβολογούμε, μας χαρίζει δύο εκδοχές της ίδιας φωτογραφίας: Η πρώτη είναι η original και η δεύτερη εκείνη που έχει ρετουσαριστεί ή φωτιστεί σωστά «καίγοντας» κάθε ατέλεια. 

 

 

Αναρωτιέσαι ακόμα πώς καταφέρνουν οι δημοφιλείς περσόνες του Instagram να ποζάρουν πάντα αψεγάδιαστες;

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles