Με αυτό το μισάωρο πρόγραμμα θα κάψεις εκατοντάδες θερμίδες

By Evelina Kyrasta Jun 24, 2018
Thumbnail

Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής είναι σκέτη πρόκληση. 

Παράλληλα, όμως, είναι και ο τρόπος να κάψεις πολλές –και όταν λέμε πολλές το εννοούμε- θερμίδες με τον πιο απολαυστικό τρόπο. 

Το workout για ολόκληρο το σώμα που μοιράζεται μαζί μας η trainer Anja Garcia επιστρατεύει όλους τους μύες του κορμιού μας, βάζοντας μας να γυμναστούμε σε εντονότατους ρυθμούς προκειμένου να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της. 

Οι ασκήσεις για μηρούς, γλουτούς, χέρια και κοιλιακούς πρωτοστατούν, με την ίδια να κάνει λόγο για μεγάλη απώλεια θερμίδων. Πράγμα που δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε, κυρίως λαμβάνοντας υπόψη μας τον ιδρώτα που χύνουμε για να να… επιβιώσομε. 

Μην περιμένεις, όμως, να περάσεις άσχημα. Μπορεί οι ρυθμοί του να είναι εξαντλητικοί, αλλά το συγκεκριμένο workout θυμίζει τα αγαπημένα μας ομαδικά αερόβια προγράμματα που μπορεί μεν να μας κουράζουν, μας χαρίζουν δε απίστευτη ενέργεια και ευεξία.

Μισή ώρα είναι αρκετή για μία full body προπόνηση που θα σε βοηθήσει τόσο να γυμνάσεις κάθε μυ του σώματός σου όσο και να αποβάλλεις το άγχος της καθημερινότητας και τις αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρώσου, «άκου» το σώμα σου και πέτυχε την επιθυμητή απώλεια βάρους βάζοντας για καλά το πρόγραμμα αυτό στην καθημερινή σου ρουτίνα. 

Tip: Για ακόμα μεγαλύτερη απώλεια θερμίδων, χρησιμοποίησε βαράκια σε κάθε άσκηση που κάνεις. 

On Instagram @kyrastev