Με στόχο τους πιο ζουμερούς γλουτούς: Το πρόγραμμα που αξίζει να δοκιμάσεις

Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019 - 09:15

Η εκγύμναση των γλουτών μας είναι κάτι που δεν θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, μα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σίγουρα, δεν υπάρχει γυναίκα που δεν επιθυμεί να λάμπει μέσα στο νέο της bikini, τι γίνεται, όμως, με το αγαπημένο σου φόρεμα ή το skinny jean σου;

Η εικόνα των γλουτών είναι κάτι που παίζει σημαντικότατο ρόλο στην απόφασή σου για το αν ένα outfit σου πηγαίνει ή όχι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις απορρίψει ένα ρούχο μόνο και μόνο επειδή δεν κολάκευε όσο θα ήθελες τη συγκεκριμένη περιοχή.

Χρειάζεσαι κι άλλους λόγους για να ασχοληθείς με την εκγύμναση των γλουτών σου ακόμα και μέσα στον χειμώνα;

Το πρόγραμμα που σου προτείνουμε σήμερα είναι ό,τι πρέπει για να χαρείς τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι.

Με μόλις 15 λεπτά διάρκεια, υπόσχεται να εξαφανίσει το περιττό λίπος από τη δύσκολη αυτή περιοχή και να σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς χωρίς πολύ κόπο. Μόνο με συνέπεια.

Ελάχιστη ώρα, άψογο αποτέλεσμα. Γιατί όχι;

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles