Μια καρέκλα αρκεί για να αποκτήσεις υπέροχα, γυμνασμένα πόδια

Δευτέρα, Ιανουάριος 29, 2018 - 08:45

Ποια γυναίκα δεν θέλει την άνεση να φορά μίνι φορέματα χωρίς να ανησυχεί για την όψη των μηρών της;

Τα όμορφα, καλογυμνασμένα και συνάμα θηλυκά πόδια αποτελούν σημείο – κλειδί στη γυναικεία εικόνα, με τους άνδρες να παραδέχονται πως πρόκειται για body part που προσέχουν εξίσου με το στήθος ή τους γλουτούς. 

Σύμφωνα με τους πιο πεπειραμένους trainers, το να γυμνάσει κανείς τα πόδια του δεν είναι τόσο δύσκολο όσο άλλες περιοχές του κορμιού, καθώς όλοι μας «παιδεύουμε» καθημερινά –θέλοντας και μη- το συγκεκριμένο μέρος του σώματός μας. Περπάτημα, ανέβασμα σκάλας ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού, αποτελούν δραστηριότητες που σίγουρα μας βοηθούν να γυμνάσουμε τους μηρούς μας σε ικανοποιητικό βαθμό.

Επειδή, όμως, όλες μας αποζητούμε αυτό το… κάτι παραπάνω ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και να αφιερώσουμε λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα μας για να αποκτήσουμε τα πόδια που πάντα ονειρευόμασταν.

Και μάλιστα, από την άνεση του σπιτιού μας. 

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας το πρόγραμμα γυμναστικής της fitness youtuber Natalie Jill η οποία έχει παρουσιάσει ένα αποτελεσματικότατο workout για το οποίο δεν θα χρειαστείς ούτε ιμάντες, ούτε βαράκια. Αρκεί μόνο μία καρέκλα!

Είστε έτοιμες κορίτσια; 

 

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo