Οι 4 κινήσεις – κλειδί για φυσική ανόρθωση στήθους στο σπίτι

Πέμπτη, Δεκέμβριος 20, 2018 - 09:15

Με το πέρασμα των χρόνων, το γυναικείο στήθος χάνει σταδιακά τη σφριγηλότητά του και παρουσιάζει πτώση, κυρίως μετά τις διαδικασίες της εγκυμοσύνης και της γέννας.

Η πτώση αυτή είναι σαφώς εντονότερη στο πιο μεγάλο στήθος, με πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται αν υπάρχει τρόπος να διατηρήσουν το στήθος τους στητό χωρίς το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Η απάντηση είναι πως ναι, υπάρχει.

Πρόκειται για μερικές πολύ στοχευμένες ασκήσεις οι οποίες απευθύνονται σε μικρές ηλικιακά αλλά και γυναίκες μετά τα 40 οι οποίες επιθυμούν να γυμνάσουν και τη συγκεκριμένη περιοχή προκειμένου να τη διατηρήσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα παρά το πέρασμα του χρόνου.

Η διάσημη trainer Lucy Wyndham παρουσίασε τέσσερις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις για φυσική ανόρθωση στήθους, οι οποίες μπορούν να εκτελεστούν κάθε ώρα της ημέρας ακόμα και από το σαλόνι τους σπιτιού μας.

Εύκολες μα πολύ αποτελεσματικές, μας καλούν να τις δοκιμάσουμε και να αποκτήσουμε μία νέα fitness routine από την οποία δεν θα λείπουν οι προπονήσεις που στοχεύουν στην εκγύμναση αυτής της τόσο ιδιαίτερης περιοχής του γυναικείου κορμιού.

Είναι τόσο εύκολες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις μάθεις απ’ έξω.

Σε δύο εκτελέσεις δεν θα χρειάζεσαι καν να κοιτάζεις στην οθόνη του υπολογιστή σου!

 

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger