Οι 5 αποτελεσματικότερες ασκήσεις για την εκγύμναση των κάτω κοιλιακών

Δευτέρα, Ιανουάριος 14, 2019 - 09:15

Τα έχουμε ξαναπεί: Η εκγύμναση των κοιλιακών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί συνέπεια και πειθαρχεία στο πρόγραμμά μας, αλλά και σωστή τεχνική, ενώ παράλληλα πρέπει να συνδυαστεί και με σωστή διατροφή προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε λογικό χρονικό πλαίσιο.

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως ούτε η διατροφή ούτε η γυμναστική μπορούν να μας χαρίσουν την εικόνα στην οποία στοχεύουμε αν δεν συνδυαστούν.

Και αυτό είναι κάτι που οι επαγγελματίες trainers ξεκαθαρίζουν από την αρχή. Αφήνοντας πίσω το κεφάλαιο «διατροφή», ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στις ιδανικές ασκήσεις για την άψογη εικόνα των κάτω κοιλιακών μας. Αυτών που είναι ακόμα πιο δύσκολο να γυμναστούν! Η επίπεδη κοιλίτσα απαιτεί κόπο, με την περιοχή των κάτω κοιλιακών να μας παιδεύει συνήθως πολύ.

Ο λόγος; Χρειάζεται πολύ στοχευμένες ασκήσεις, οι οποίες δεν είναι οι ίδιες με αυτές που κάνουμε για να σφίξουμε τα υπόλοιπα μέρη της κοιλιάς.

Επίπεδη κοιλιά από πάνω μέχρι κάτω λοιπόν. Κι όμως, γίνεται. Αρκεί να δώσουμε έμφαση στο χαμηλότερο κομμάτι της.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε τις 5 ασκήσεις – κλειδί για τα γράμμωση των κάτω κοιλιακών μας, η οποία θα μας χαρίσει την επίπεδη κοιλιά που όλες επιθυμούμε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί απλά και μόνο με τη βοήθεια ενός στρώματος.

Δεν θα χρειαστούμε όργανα για την ολοκλήρωσή του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προπονούμαστε ακόμα και στο σπίτι μας.

Μην αργείς! Ξεκινάμε;

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles