Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για σωστή στάση του σώματος

Τετάρτη, Δεκέμβριος 26, 2018 - 09:15

Πόσο σίγουρη είσαι ότι το κορμί σου έχει την ιδανική στάση; Ότι στέκεσαι ακριβώς με τον τρόπο που ευνοεί τη σπονδυλική σου στήλη, τον αυχένα και τα άκρα σου;

Όπως όλες καταλαβαίνουμε, η σωστή στάση σώματος αναδεικνύει το κορμί μας με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η γυμναστική. Το στητό, ευθυτενές γυναικείο κορμί, σπανίως περνά απαρατήρητο, καθώς πέρα από την όμορφη εικόνα του δίνει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και της απόλυτης κυριαρχίας στον χώρο.

Η καθιστική ζωή, η ενασχόληση με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ακόμα και η λάθος στάση χαλάρωσης στην πολυθρόνα ή ύπνου μπορούν να οδηγήσουν σε μία μόνιμα κακή στάση, με αποτέλεσμα τους χρόνιους πόνους σε μύες και οστά αλλά και την κακή όψη του κορμιού μας.

Το κανάλι Athlean-XX for Women στο YouTube μας χάρισε το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής που στοχεύει στη σωστή στάση σώματος και οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εκτελέσουμε τις προτεινόμενες ασκήσεις ανάλογα με το αν έχουμε εμπειρία στην έντονη γυμναστική ή αν ανήκουμε στην κατηγορία των beginners.

Αρκετοί γύροι και πολλές επαναλήψεις είναι το μυστικό της επιτυχίας.

5 μόνο ασκήσεις μπορούν κυριολεκτικά να «μεταμορφώσουν» το κορμί σου.

Πώς να πεις όχι;

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth