Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για σωστή στάση του σώματος

Τετάρτη, Δεκέμβριος 26, 2018 - 09:15

Πόσο σίγουρη είσαι ότι το κορμί σου έχει την ιδανική στάση; Ότι στέκεσαι ακριβώς με τον τρόπο που ευνοεί τη σπονδυλική σου στήλη, τον αυχένα και τα άκρα σου;

Όπως όλες καταλαβαίνουμε, η σωστή στάση σώματος αναδεικνύει το κορμί μας με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η γυμναστική. Το στητό, ευθυτενές γυναικείο κορμί, σπανίως περνά απαρατήρητο, καθώς πέρα από την όμορφη εικόνα του δίνει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και της απόλυτης κυριαρχίας στον χώρο.

Η καθιστική ζωή, η ενασχόληση με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ακόμα και η λάθος στάση χαλάρωσης στην πολυθρόνα ή ύπνου μπορούν να οδηγήσουν σε μία μόνιμα κακή στάση, με αποτέλεσμα τους χρόνιους πόνους σε μύες και οστά αλλά και την κακή όψη του κορμιού μας.

Το κανάλι Athlean-XX for Women στο YouTube μας χάρισε το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής που στοχεύει στη σωστή στάση σώματος και οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εκτελέσουμε τις προτεινόμενες ασκήσεις ανάλογα με το αν έχουμε εμπειρία στην έντονη γυμναστική ή αν ανήκουμε στην κατηγορία των beginners.

Αρκετοί γύροι και πολλές επαναλήψεις είναι το μυστικό της επιτυχίας.

5 μόνο ασκήσεις μπορούν κυριολεκτικά να «μεταμορφώσουν» το κορμί σου.

Πώς να πεις όχι;

 

 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere