Όργανο γυμναστικής στο σπίτι: Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για απώλεια βάρους

Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019 - 09:45

Λόγω έντονης καθημερινότητας και περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να μετατρέψουν μια γωνιά του σπιτιού τους σε… μίνι γυμναστήριο, προκειμένου να γλιτώσουν τον χρόνο της μετάβασης από και προς το σπίτι κάθε φορά που επιθυμούν να γυμναστούν.

Η αγορά οργάνων γυμναστικής για το σπίτι είναι πλέον κάτι σύνηθες για τις γυναίκες που εργάζονται πολλές ώρες αλλά και για όσες επιθυμούν να μην παραλείπουν καμία προπόνησή τους.

Ακόμα και οι λιγότερο φανατικές της γυμναστικής επιχειρούν να μπουν στη διαδικασία αγοράς ενός τέτοιου προϊόντος, στην προσπάθειά τους να συνηθίσουν σε μία νέα ρουτίνα που θα τις κάνει να είναι αλλά και να αισθάνονται υγιείς.

Όργανο γυμναστικής στο σπίτι λοιπόν. Τι να επιλέξεις;

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι αναμφίβολα ο διάδρομος. Δεν είναι όμως, η πιο έξυπνη! Κι αυτό διότι, υπάρχει μια άλλη, σαφώς πιο «απαιτητική» που θα γυμνάσει σε μικρότερο χρονικά διάστημα τους μύες των ποδιών σου και θα σε βοηθήσει να κάψεις έως και 900 θερμίδες την ώρα. Ο λόγος, φυσικά, για το ποδήλατο γυμναστικής, το άλφα και το ωμέγα για μια σωστή καρδιαγγειακή προπόνηση.

Η υψηλή ταχύτητα και ο μεσαίας κλίμακας αριθμός δυσκολίας, είναι ό,τι πρέπει για μια «μέση» γυναίκα, καθώς βοηθά στη γυμναστική ολόκληρου του σώματος, αν μιλάμε για μηχάνημα το οποίο κρατά εν κινήσει και τα άνω άκρα!

Μιλάμε για μία αερόβια προπόνηση που πέρα από την απώλεια κιλών που μας εξασφαλίζει, μας βοηθά να χάσουμε και πόντους από τις δύσκολες περιοχές των γλουτών, των μηρών και της μέσης.

Επιπλέον, θεωρείται μία ασφαλής επιλογή για γυμναστική στο σπίτι σε σχέση με τον διάδρομο, καθώς δύσκολα προκαλούνται ατυχήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς έναν έμπειρο trainer για την επιλογή του κατάλληλου για εσένα μηχανήματος.

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles