Ποιο άθλημα γραμμώνει όλο το κορμί και καίει θερμίδες ενός γεύματος;

Τρίτη, Φεβρουάριος 5, 2019 - 11:15

Το τέννις ήρθε στο προσκήνιο κανά λόγω Τσιτσιπά, όμως, τα οφέλη του στο σώμα είναι μοναδικά.

Το τένις είναι ένα συναρπαστικό άθλημα με πιστούς οπαδούς, το οποίο απαιτεί δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία και γρήγορα αντανακλαστικά, ενώ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πρόκειται για ένα σπορ το οποίο διασκεδάζει, ψυχαγωγεί και συμβάλλει στην καλή υγεία και ευεξία του οργανισμού. Παίζοντας βρίσκεσαι συνέχεια σε εγρήγορση, αφού πρέπει να τρέχεις συνεχώς σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου.

Απαιτείται γρήγορος ρυθμός προκειμένου να χτυπήσεις την μπάλα, αλλά και να προλάβεις να αποκρούσεις το επόμενο χτύπημα. Αν είσαι αρχάρια, θα πρέπει να κάνεις κάποια μαθήματα για μερικούς μήνες. Μπορείς να ασκηθείς ατομικά ή μαζί με άλλα άτομα, κατά προτίμηση στο επίπεδό σου. Το τένις παίζεται με δύο ή τέσσερις παίκτες αντίστοιχα - δύο από κάθε πλευρά. Μπορείς, δηλαδή, να προπονηθείς μόνη σου ή σε ζευγάρια.

Τι προσφέρει στον οργανισμό:

-Δυναμώνει το καρδιαγγειακό σύστημά σου, ενώ παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στο αδυνάτισμα.
-Επιτυγχάνει μυϊκή ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, ενώ γραμμώνει εντυπωσιακά πόδια και ώμους.
-Βελτιώνεται η αεροβική ικανότητά σου και αποκτάς περισσότερη αντοχή.
-Αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός, δηλαδή καις περισσότερες θερμίδες στη διάρκεια της ημέρας.

*590 θερμίδες καις περίπου παίζοντας 1 ώρα τένις.

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles