Πώς θα χάσετε λίπος και όχι μύες;

Τρίτη, Ιούνιος 11, 2019 - 09:15

«Μαγικούς» τρόπους για το χάσιμο του λίπους θα σας υποσχεθούν πολλούς. Αλλά εσείς δεν θέλετε υποσχέσεις. Θέλετε πράξεις. Αποτελέσματα. Και μπορείτε να τα δείτε! Αν ακολουθήσετε αυτούς τους βασικούς «κανόνες»... Και πρώτα από όλα τον βασικότερο: ότι πρέπει να χάσετε λίπος και όχι μυϊκή μάζα.

Όχι στις δίαιτες εξπρές. Ναι, ακούγεται πολύ ωραίο το «χάστε 5 κιλά σε μία εβδομάδα» και το «χάστε 10 κιλά σε ένα μήνα», αλλά έχετε σκεφτεί πόσο κακό κάνετε στον οργανισμό σας; Κι αν δεν σκέφτεστε τον οργανισμό σας, δεν γνωρίζετε πως μ’ αυτές τις δίαιτες εξπρές όσο γρήγορα χάνετε τα κιλά, άλλο τόσο γρήγορα τα παίρνετε;

Γιατί; Γιατί σ’ αυτές τις δίαιτες δεν χάνετε λίπος, αλλά μυϊκή μάζα. 

Χάστε το λίπος αργά και σταθερά. Θα δείτε πιο αργά και τα αποτελέσματα, αλλά αυτά θα είναι πιο μόνιμα. Με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και άσκηση χάνετε λίπος και όχι μύες. Επιπλέον, όταν χάσετε τα κιλά που θέλετε, θα σταθεροποιηθείτε πιο εύκολα στο βάρος σας.

Μην ξεχνάτε τις πρωτεΐνες. Όποιο τρόπο διατροφής κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, μην λησμονείτε ότι οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για τον οργανισμό σας. Άρα δεν τις κόβουμε, ούτε καν τις μειώνουμε. Δεν είναι τυχαίο πως κάποιες δίαιτες είναι βασισμένες στην πρωτεΐνη, αν και πολλοί ειδικοί αποθαρρύνουν τους ασθενείς τους από τις πρωτεϊνικές δίαιτες.

Γυμναστείτε. Καλή η διατροφή, αλλά για να έχει αποτέλεσμα πρέπει αν συνδυαστεί με άσκηση. Ούτε εδώ χρειάζονται υπερβολές. Τρεις φορές την εβδομάδα αερόβιας άσκησης από 45 λεπτά είναι αρκετή για να πετύχετε το σκοπό σας.

Κάντε βάρη. Ξέρετε ότι για να χάσετε κιλά, πρέπει να κάνετε αερόβια άσκηση, αλλά μην υποτιμάτε και τα βάρη. Γιατί σας θυμίζουμε πως θέλετε να χάσετε λίπος και όχι μυϊκή μάζα. Άρα για να διατηρήσετε τους μύες σας, τα βαράκια είναι υπεραπαραίτητα.

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt