Το πρόγραμμα γυμναστικής που χτυπά στην «καρδιά» της κυτταρίτιδας

Παρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 09:15

Υπάρχει γυναίκα που δεν παρατηρεί σε κάποιο σημείο του κορμιού της κυτταρίτιδα; Που δεν παραπονιέται γι’ αυτή την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που κάνει την εμφάνισή της κυρίως στην περιοχή των γλουτών και των μηρών;

Κορίτσια, μη σκάτε! Όλες έχουμε κυτταρίτιδα. Είναι στη φύση μας. Απλά ορισμένες γυναίκες έχουν μπει στη διαδικασία να υιοθετήσουν έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής –και κυρίως διατροφής- προκειμένου να φτάσουν το κορμί τους στα επίπεδα που επιθυμούν, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό την κυτταρίτιδά τους.

Το να απαρνηθείς τα νόστιμα τηγανητά ή τα αγαπημένα σου αναψυκτικά (ναι, ακόμα και αυτά με την 0% ζάχαρη) σίγουρα δεν σου αρέσει σαν επιλογή. Μπορείς, ωστόσο, να τα μειώσεις.

Ούτε αυτό, όμως, είναι αρκετό. 

Ποια είναι η λύση τελικά; Ο συνδυασμός μιας πιο ισορροπημένες διατροφής και των ασκήσεων που θα «χτυπήσουν» την κυτταρίτιδα στη ρίζα της.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν παρουσιαστεί στο κανάλι της διάσημης trainer Abby Pollock και μετρούν ήδη κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια views. Τα σχόλια είναι θετικότατα και τα likes στο συγκεκριμένο workout εντυπωσιακά πολλά. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα από τις δύσκολες περιοχές μηρών και γλουτών «καίγοντας» το λίπος και ενδυναμώνοντας τους μύες σε σημείο που η όψη των ποδιών μας αρχίζει να μεταμορφώνεται ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα προπόνησης.

Σε αυτό το πρόγραμμα δεν πρέπει να πεις όχι! 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth