Πρόγραμμα χαμηλής έντασης που καίει θερμίδες; Κι όμως γίνεται

Τρίτη, Δεκέμβριος 11, 2018 - 10:00

Η αερόβια άσκηση είναι απαραίτητη στην περίπτωση ανθρώπων που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Τα υψηλής έντασης workouts θεωρούνται ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις, είτε πρόκειται για άσκηση εντός γυμναστηρίου είτε για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο.

Το συγκεκριμένο είδος ενδείκνυται για εκείνους που αγαπούν την έντονη άσκηση και δεν διστάζουν να ξοδέψουν ολόκληρη την ώρα της προπόνησής τους φτάνοντας τον εαυτό τους στα άκρα. Να που, όμως, αυτός δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει κάποιος να κάψει θερμίδες. Ανήκεις σε εκείνες που δεν αγαπούν τα υψηλής έντασης προγράμματα;

Αν ναι, αυτό το workout είναι για σένα!

Μιλάμε για μία ειδικά σχεδιασμένη προπόνηση που δεν απαιτεί βάρη ούτε εξαιρετικά δύσκολες κινήσεις του κορμιού μας. Βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ασκήσεις που αφορούν στο βάρος του σώματός μας, το οποίο χρησιμοποιείται για να γυμνάσουμε τους μύες μας χωρίς όργανα γυμναστικής.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκουν τα αγαπημένα μας «καθίσματα» που έχουν αποδειχθεί άσκηση – κλειδί στην ανόρθωση των γλουτών και την εκγύμναση των μηρών μας.

Μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά, γυμνάζουμε πόδια, χέρια και κορμό, με μία σειρά ασκήσεων που δεν είναι σε θέση να προκαλέσουν τραυματισμούς ούτε και να μας εξαντλήσουν, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες υψηλής έντασης επιλογές.

Πώς να πεις όχι;

instagram @lime_and_life

Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion