Τα 10 + 1 λάθη των αρχάριων στη γυμναστική που μας στερούν το τέλειο αποτέλεσμα

Παρασκευή, Μάρτιος 16, 2018 - 08:45

Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις γυμναστήριο τώρα που μπήκε η άνοιξη ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχεις φτάσει το κορμί σου στα επίπεδα που επιθυμείς; Πολύ καλά κάνεις. 

Εμείς, όμως, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως η αποστολή σου στο γυμναστήριο δεν θα είναι παιχνιδάκι, καθώς καλείσαι να μην μπεις στην κατηγορία εκείνη των αρχάριων που κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνουν τον επιθυμητό στόχο.  

Επειδή στην περίπτωση που δεν επιλέξεις κάποιο personal training πρόγραμμα, θα είναι δύσκολο να έχεις τον γυμναστή συνεχώς από πάνω σου να σου δίνει συμβουλές και να διορθώνει τυχόν λάθη, καλό θα είναι να ενημερωθείς για τα βασικά ατοπήματα όλων εκείνων που δεν έχουν πάρει… master στη γυμναστική.

Το βίντεο που σου παρουσιάζουμε σήμερα, αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχει: Να σε ενημερώσει για τα 11 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι αρχάριοι στο γυμναστήριο, ώστε να τα αποφύγεις και να απολαύσεις νωρίτερα (και ευκολότερα) τα αποτελέσματα που επιθυμείς στο κορμί σου.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να σημειώνεις. 

Αυτό το βίντεο επιβάλλεται να μπει στα αγαπημένα σου. 

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo