Θα χρειαστείς μόνο 10 λεπτά: Οι 4 turbo ασκήσεις για κάψιμο θερμίδων

By Evelina Kyrasta May 12, 2018
Thumbnail

Όλες έχουμε αναρωτηθεί κατά πόσο η γυμναστική που κάνουμε είναι η κατάλληλη για να σμιλέψουμε το κορμί μας και παράλληλα για να χάσουμε ορισμένα κιλά που μπορεί να μας έχουν γίνει –κυριολεκτικά- βάρος αφόρητο. 

Ιδίως τώρα που ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. 

Είναι φυσικό το κάθε σώμα να μην έχει τις ίδιες απαιτήσεις, όμως σε γενικές γραμμές οι trainers συμφωνούν πως υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες ασκήσεις οι οποίες ενδείκνυνται για την απώλεια βάρους.

Οι ασκήσεις αυτές ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορίας καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησής όπου πασχίζουμε να τις ολοκληρώσουμε, ο οργανισμός μας «καίει» πολύ περισσότερο ακόμα και από ό,τι θα έκαιγε αν κάναμε ποδήλατο ή διάδρομο σε ένα μέτριο πρόγραμμα εκγύμνασης. 

Καλύπτουν όλες τις μυϊκές ομάδες, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό μας, ενώ έχουν αποδειχτεί πολύ αποτελεσματικές και στο σμίλευμα των σημείων που σαν γυναίκες επιθυμούμε να αναδεικνύουμε. Στο σύνολό τους είναι τέσσερις. Ο χρόνος που θα χρειαστείς για να φέρεις την αποστολή σου εις πέρας είναι μόλις 10 λεπτά. 

10 δημιουργικά λεπτά που θα σε γλιτώσουν από τις τύψεις για το παγωτό που μόλις έφαγες λίγο πριν βγεις στις παραλίες. 

Φρόντισε να εντάξεις το «μαγικό» αυτό 10λεπτο στην καθημερινότητά σου προκειμένου να δεις το κορμί σου να αποκτά το σχήμα που επιθυμείς, απαλλαγμένο πλέον από τα κιλά που σου χαλούν την ψυχολογία. 

Μη βαριέστε κορίτσια! Η προσπάθεια αξίζει και με το παραπάνω. 

On Instagram @kyrastev