Θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ; Πες όχι σε αυτή την άσκηση γυμναστικής

Πέμπτη, Απρίλιος 19, 2018 - 09:15

Όλες γνωρίζουμε πως η γυμναστική είναι απαραίτητη τόσο για την καλή εικόνα του κορμιού μας όσο και για την  ψυχολογία μας. 

Είχες, όμως, σκεφτεί ποτέ ότι η αγάπη σου για τη γυμναστική μπορεί να σου στερήσει… σεξουαλική απόλαυση; Να που συμβαίνει!

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην αγαπημένη άσκηση κοιλιακών των γυναικών που δεν είναι άλλη από τα ροκανίσματα των κοιλιακών.

Κι αυτό, διότι η επιστήμη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως η άσκηση αυτή επιβαρύνει το σημείο – κλειδί στην επίτευξη του οργασμού μας: Το πυελικό έδαφος. 

Παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη άσκηση φημίζεται για τη «βελτίωση» του κόλπου –καθώς αιματώνει τα τοιχώματα του κόλπου αλλά και την κλειτορίδα-, σύμφωνα με την Dr. Karla Wente, ειδική στη φυσιολογία και τη θεραπευτική της πυέλου, η πίεση που υφίσταται το σημείο αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στην υγεία μας, καθώς υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει ακόμα και σε ακράτεια.

Επιπλέον, στην περίπτωση που το πυελικό έδαφος σφίξει πολύ, η διείσδυση θα γίνει πολύ πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα κανείς από τους δύο συντρόφους να μην απολαμβάνει τη σεξουαλική πράξη.

Σε καμία περίπτωση, πάντως, αυτό δεν αξίζει να επηρεάσει την προπόνησή σου, καθώς κάθε έμπειρος γυμναστής μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σου προτείνει διάφορες ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα. 

Συνεπώς, μην εστιάζεις μόνο στα ροκανίσματα! Υπάρχει πληθώρα ασκήσεων που θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου. 

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt