Τι να φας, πώς να ασκηθείς: Ο απόλυτος οδηγός για να μειώσεις ορατά την κυτταρίτιδα

By Evelina Kyrasta Mar 20, 2018
Thumbnail

Η κυτταρίτιδα βρίσκεται στο σώμα μας κάθε μήνα του χρόνου. Εμείς, όμως, ξεκινάμε να ανησυχούμε έντονα γι’ αυτή με το που θα μπει η άνοιξη. Και ο λόγος είναι ευνόητος: Μετράμε αντίστροφα για την είσοδό μας στις παραλίες.

Ακόμα κι αν η ειδική διατροφή που ακολουθήσαμε μας βοήθησε στην απώλεια των περιττών κιλών που είχαμε θέσει ως στόχο, το πιο πιθανό είναι η κυτταρίτιδα στην περιοχή των μηρών και των γλουτών να εξακολουθεί να… κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή της κοιλιάς, όπου το λίπος συσσωρεύεται πολύ ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο σημείο. 

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα: Προλαβαίνουμε να σώσουμε τη την κατάσταση και να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας πριν το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα; Προλαβαίνουμε κορίτσια!

Η fitness blogger Sarah Day που αποτελεί έμπνευση για περισσότερους από 400.000 ακόλουθους στο Instagram, μοιράζεται μαζί μας μέσω του YouTube account της το δικό της σχέδιο για μείωση της ενοχλητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού που έχει κάνει την εμφάνισή της στο κορμί μας.

Η ίδια, μας παρουσίασε τα dos και τα don’ts της καθ’ όλη τη διάρκεια της «μάχης» της με την κυτταρίτιδα, με εμάς να μην έχουμε καλύτερο από το να κρατήσουμε σημειώσεις.

Ποιος πρέπει να γίνει ο καλύτερός σου φίλος αν θέλεις να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα; Τι πρέπει να φας και τι να αποφύγεις; Ποιες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να σμιλέψεις ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιοχές; 

Η Sarah έχει την απάντηση στα φλέγοντα αυτά ερωτήματα κι εμείς δεν έχουμε παρά να εντάξουμε το δημοφιλέστατο αυτό βίντεο που μας παρουσίασε στα αγαπημένα μας. 

On Instagram @kyrastev