Τρεις κινήσεις αρκούν για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στους κοιλιακούς σου

Τετάρτη, Δεκέμβριος 12, 2018 - 09:00

Όπως έχουμε τονίσει δεκάδες φορές, η περιοχή της κοιλιάς είναι μία από τις πλέον δυσκολότερες στην εκγύμνασή της.

Το συσσωρευμένο λίπος καθιστά το έργο των trainers ακόμα πιο δύσκολο, αφού η γυμναστική από μόνη της… δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Η ισορροπημένη διατροφή κρίνεται απαραίτητη για να δούμε την κοιλιά μας να αποκτά τους κοιλιακούς που θαυμάζουμε στις άλλες γυναίκες, με τη σωστή και στοχευμένη γυμναστική να μας βοηθά να επιτύχουμε τη σύσφιξη που θα αλλάξει εντελώς την εικόνα της κοιλιακής μας χώρας.

Γιατί –ας είμαστε ειλικρινείς!- ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται άνετα μέσα στο bikini ή το εφαρμοστό της φόρεμα;

Το μυστικό, σύμφωνα με τη γνωστή και αγαπημένη μας trainer Cassey, βρίσκεται σε τρεις πολύ συγκεκριμένες κινήσεις οι οποίες είναι ικανές να κάνουν τεράστια διαφορά κατά τη διάρκεια του στοχευμένου στους κοιλιακούς μας προγράμματος.

Σύμφωνα με την Cassey, οι ασκήσεις αυτές κάνουν θαύματα, μιας και γυμνάζουν τους πιο «δύσκολους» μύες της περιοχής, με αποτέλεσμα η προσπάθειά μας να διαγράφεται στην κοιλίτσα μας πολύ πιο σύντομα.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Η trainer περιγράφει βήμα – βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, με το βίντεο αυτό να αξίζει να αποθηκευτεί στη λίστα με τα αγαπημένα μας.

Έτοιμες για τους πιο αξιοζήλευτους κοιλιακούς κορίτσια;

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger