10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες, όπως μας τα είπαν οι ίδιοι

By Evelina Kyrasta Sep 13, 2018
Thumbnail

Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια διαφέρουν αρκετά από εμάς τα κορίτσια, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε και αρκετά κοινά στοιχεία. Βασικά για να είμαι ειλικρινής, έχουμε περισσότερα από όσα πίστευες γεγονός που κάνει τα πλασματάκια αυτά λίγο παρεξηγημένα. Παρακάτω, σου έχω 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες, όπως μας τα είπαν οι ίδιοι.

1. Κανένας άντρας δε διαβάζει μυαλά: Όταν θέλεις κάτι, καλό θα είναι να το λες. Δε θα διαβάσει τη σκέψη σου και όχι η συμπεριφορά σου δεν είναι αρκετά ξεκάθαρη. Βασικά δεν είναι καθόλου.

2. Είναι και τα αγόρια ντροπαλά: Ναι, δεν είσαι μόνο εσύ που κοκκινίζεις. Αν δε σου μιλάει, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σε θέλει, αλλά ότι ντρέπεται.

3. Αν σου αρέσουν τα κακά αγόρια, να περιμένεις και κακή συμπεριφορά.

4. Έχουν ανάγκη και εκείνοι τα κοπλιμέντα: Μην είσαι ξινή κορίτσι μου. Πες του έναν καλό λόγο του ανθρώπου.

5. Μην κάνεις άσχημα σχόλια για τα… προσόντα τους. Είναι ικανοί να πληγωθούν πολύ βαριά.

6. Δε θα κληρονομήσει κάποιο βασίλειο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου φέρεται σαν να είσαι πριγκίπισσα. Και ναι, δεν τον ενδιαφέρουν οι απειλές του μπαμπά σου.

7. Φοβούνται κι αυτοί την απόρριψη. Δεν είσαι μόνο εσύ που κλαις φίλη μου.

8. Αν δε θέλεις να βγεις μαζί τους, πες απλά ένα «όχι δε θέλω» και άσε τις γλύκες. Αφενός δεν τους χρυσώνεις το χάπι, και αφετέρου δεν τους νοιάζει κιόλας.

9. Σε περίπτωση που θέλεις να τον δεις χαρούμενο… απλά γδύσου! Έτσι είπαν, έτσι σου μεταφέρουμε.

10. Αν του αρέσεις πολύ, θα βρει σίγουρα χρόνο για σένα.

On Instagram @kyrastev