Αυτές είναι οι πιο καλοκαιρινές μυρωδιές που μπορείς να φοράς από τώρα

By Evelina Kyrasta May 12, 2019

H Coco Chanel συνήθιζε να λέει πως «τα αρώματα ψεκάζονται στα σημεία που επιθυμούμε να μας φιλήσουν» και είχε απόλυτο δίκιο. Ο λαιμός, τα χέρια, το στήθος αλλά και η περιοχή πίσω από τα αυτιά είναι σημεία που πρέπει να βάζεις το άρωμά σου.

Ο Christian Dior είχε πει: «το άρωμα μπαίνει στο στρίφωμα της φούστας, έτσι ώστε περπατώντας, το άρωμα να χορεύει». Ωστόσο υπάρχουν και άλλα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις σωστά ένα καλοκαιρινό άρωμα πάνω στο σώμα σου. Αν έχεις σκοπό να βγεις ραντεβού τότε κάνε πρώτα ένα ζεστό μπάνιο και ψέκασε το άρωμά σου πάνω στο σώμα σου με το που βγεις από την μπανιέρα. Το ζεστό σώμα απορροφά πολύ καλύτερα τα αρώματα.

 

 

Ποια είναι τα καλύτερα αντηλιακά της σεζόν και ποιο προϊόν ψηφίστηκε το καλύτερο όλων;

L&L tip: Μην ψεκάζεις τα μαλλιά σου με το άρωμά σου γιατί αν αυτό έρθει σε επαφή με το σμίγμα του κεφαλιού σου, τότε η μυρωδιά θα αλλοιωθεί και δεν θα είναι καθόλου κολακευτική.

Σήμερα στο Lime & Life σου έχουμε μια λίστα με καλοκαιρινά αρώματα που μπορείς να αρχίσεις να φοράς από τώρα. Κάποια είναι πιο λουλουδένια, κάποια πιο άγρια αλλά όλα θα σου φτιάξουν τη διάθεση γιατί μυρίζουν..καλοκαίρι. Εσύ ποιο από όλα θα προτιμήσεις; 

 

 

On Instagram @kyrastev