Τα ανοιξιάτικα αρώματα που θα σε κάνουν να θέλεις να «λουστείς» με αυτά!

By Evelina Kyrasta Apr 09, 2019

Υπάρχουν κάποια αρώματα που όταν τα μυρίζουμε μας ταξιδεύουν, μας κάνουν να μυρίζουμε εξοχή, γιασεμιά και τριαντάφυλλα. Για αυτά τα αρώματα θα σου μιλήσουμε σήμερα και θα σου πούμε 4 μυστικά για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο το υπέροχο άρωμά τους.

1. Φόρεσε το άρωμά σου στα σημεία του σώματός σου που η θερμοκρασία αυξάνεται πιο εύκολα. Ποια σημεία είναι αυτά: στον λαιμό, πίσω από το αυτί, στο ντεκολτέ, στον καρπό, στον αγκώνα και πίσω από το γόνατο.

2. Μην ψεκάζεις το άρωμά σου από μακριά. Πλησίασε το μπουκαλάκι πολύ κοντά στο δέρμα σου ώστε να ψεκαστεί κατευθείαν στην επιδερμίδα σου και να απορροφηθεί καλύτερα.

10 προϊόντα σώματος που θα κάνουν lifting στο δέρμα σου και θα διώξουν την κυτταρίτιδα μακριά

3. Άπλωσε πρώτα στο δέρμα σου μια άοσμη ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια ψέκασε με το αγαπημένο σου άρωμα. Να θυμάσαι πως όταν η επιδερμίδα είναι πιο λιπαρή και υγρή το άρωμα απορροφάται καλύτερα.

 

 

4. Μην τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους όταν ψεκάζεις με άρωμα, και μην τρίβεις γενικότερα κανένα σημείο του σώματός σου που έχει ψεκαστεί. Άφησε το άρωμα να στεγνώσει μόνο του.

Όλα τα παραπάνω αρώματα που θα δεις στη gallery είναι Eau de Perfum κάτι που σημαίνει πως έχουν περισσότερα αιθέρια έλαια από ότι τα Eau de Toilette και άρα διαρκούν περισσότερη ώρα!

O Richard Fraysse γνωστός αρωματοποιός είχε πει για την επιλογή αρώματος: «Το άρωμα είναι σαν το κρασί. Είναι μυρωδιά, συναίσθημα, απόλαυση. Το οσφραίνεσαι, το γεύεσαι. Προτού λοιπόν ρωτήσεις τι περιέχει μέσα, απλά δώσε μερικά δευτερόλεπτα στον εαυτό σου για να το μυρίσεις, να δημιουργήσεις εικόνες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σχετικά με το αν “κολλάει” πάνω σου ή όχι».

 

 

On Instagram @kyrastev