Οι 9 mascara που είναι οι πιο δημοφιλείς μέχρι στιγμής το 2019

By Evelina Kyrasta Apr 06, 2019

 

Kάποιος γνωστός σχεδιαστής είχε πει κάποια στιγμή πως αν έπρεπε να φορέσει σε μια γυναίκα μόνο ένα είδος καλλυντικού θα επέλεγε τη μάσκαρα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν χαρίζει τέλειο και έντονο βλέμμα, κάτι που όλες οι γυναίκες χρειάζονται!

Πολύ θα θέλαμε να μπορούσαμε να δοκιμάζουμε όλες τις mascara και να σας έχουμε ένα review για καθεμία από αυτές αλλά δυστυχώς υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα και επίσης η κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες. Γι'αυτό και ψάξαμε να βρούμε ποιες mascara έχουν τις περισσότερες πωλήσεις ώστε να δούμε ποιες είναι οι mascara που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως.

Παραπάνω θα δεις τις 9 mascara που αξίζει να δοκιμάσεις, ενώ εμείς θα σου δείξουμε 3 hot tricks για να πετύχεις τέλειο βλέμμα.

Τip #1: Αν έχεις καιρό τη mascara σου και έχει ελαφρώς ξεραθεί, πάρε ένα μικρό μπολάκι ή ποτηράκι με χλιαρό νερό και βάλτην εκεί μέσα για 1-2 λεπτά. Αμέσως θα μαλακώσει και θα είναι πολύ πιο εύκολο να την εφαρμόσεις στα μάτια σου.

 

 

Tip #3: Βάλε μια κάρτα πίσω από τις βλεφαρίδες ώστε να μην λερώσεις το πάνω βλέφαρο ή τη σκιά σου με mascara.

Οι «μαγικές» κρέμες ματιών που εξαφανίζουν τις ρυτίδες! Δείτε τις εδώ

Tip #4: Για μεγαλύτερο όγκο στις βλεφαρίδες άπλωσε πρώτα μια στρώση mascara, στη συνέχεια βάλε με μια μπατονέτα λίγη πούδρα ή ταλκ στις βλεφαρίδες και αμέσως μετά άπλωσε μια ακόμα στρώση. Θα πάθεις πλάκα με το πόσο πιο πλούσιες και μακριές θα φανούν αμέσως οι βλεφαρίδες σου.

 

 

On Instagram @kyrastev