Αυτά είναι τα 8 χρώματα μαλλιών που λατρεύουν οι hair stylists φέτος τον Ιούνιο

By Evelina Kyrasta Jun 12, 2019

Φέτος το καλοκαίρι η έμπνευση για το χρώμα των μαλλιών μας έρχεται από τη φύση και τα χρώματά της. Στην παραπάνω gallery θα δεις τις 8 αποχρώσεις που λατρεύουν οι top hair stylists αυτή τη σεζόν αλλά και τους τόνους που προτιμούν οι beauty editors.

To ροζ και οι αποχρώσεις του έχουν την τιμητική τους και θα τα δεις σε μεγάλο βαθμό όλο το καλοκαίρι. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα το παλ ροδακινί αλλά και το rose pink που είναι 2 από τις πιο must τάσεις της σεζόν.

Βρήκαμε ποια είναι τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού

Αν θέλεις κάτι πιο ανοιχτόχρωμο τότε μπορείς να δοκιμάσεις το rooty blonde που είναι ξανθό με σκούρα ρίζα ώστε να δημιουργείται ένα υπέροχο δραματικό αποτέλεσμα.

Τα γλυκά χρώματα της καραμέλας είναι τάση και θα τα επιλέξεις όλο το 2019. Αν ωστόσο επιθυμείς έναν πιο σκούρο τόνο θα σου προτείναμε ένα σκούρο σοκολατί. Μπορεί να είναι πιο χειμερινή απόχρωση αλλά θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με τα πολύχρωμα και έντονα καλοκαιρινά κραγιόν σου.

L&L tip: Ό,τι μήκος κι αν έχουν τα μαλλιά σου και ό,τι χρώμα να ξέρεις πως φέτος θα κυριαρχήσουν τα πιο σγουρά χτενίσματα. Επίλεξέ τα κι εσύ και θα δεις πόσο πιο ωραία θα αναδειχθούν οι ανταύγειές σου.

 

 

 

On Instagram @kyrastev