Τα μυστικά προϊόντα που πρέπει να μάθεις για να απαλλαγείς από το φριζάρισμα μια και καλή

By Evelina Kyrasta Apr 15, 2019

Φριζάρουν πολύ τα μαλλιά σου και θέλεις να βρεις τρόπο για να απαλλαγείς από αυτό το πρόβλημα μια και καλή; Παρακάτω θα δεις τις πιο έξυπνες και εύκολες λύσεις για να λύσεις ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Βραζιλιάνικο ίσιωμα: Πρόκειται για μια πολύ απλή τεχνική που σου υπόσχεται ολόισια και μη φριζαρισμένα μαλλιά για 2-3 μήνες. Η θεραπεία κερατίνης διαρκεί περίπου 2 ώρες και μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε κομμωτήριο. Μίλα με τον κομμωτή σου και ζήτα του να χρησιμοποιήσει υλικά από φυσική κερατίνη και όχι άλλες επεξεργασμένες ουσίες.

Τα 7 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα (ένα για κάθε ημέρα)

Προσοχή! Απευθυνθείτε σε κομμωτήρια που χρησιμοποιούν προϊόντα χωρίς φορμαδεύδη καθώς η συγκεκριμένη ουσία είναι πάρα πολύ βλαβερή για την υγεία.

Ίσιωμα στο σπίτι: Αφού λουστείς και πριν στεγνώσουν τα μαλλιά σου χρησιμοποίησε λίγο λαδάκι μαλλιών ή μαλακτικό σε μορφή σπρέι.

Στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά σου χτενίζοντάς τα ταυτόχρονα με μια βούρτσα.

Μόλις τελειώσεις το στέγνωμα ίσιωσε τα μαλλιά σου με την πρέσα ισιώματος βάζοντας λίγη παραπάνω δύναμη στη ρίζα.

Μετά το ίσιωμα ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγη λακ και είσαι έτοιμη! 

 

 

Τip: Όσο πιο μεγάλη ξηρασία υπάρχει στα μαλλιά σου τόσο πιο εύκολα θα φριζάρουν. Γι'αυτό φρόντισε να τα ενυδατώνεις συχνά και τακτικά ώστε να μην είναι τόσο ξηρά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν κατά της ξηρότητας αλλά και λαδάκια που βοηθούν στην απαλοιφή του φριζαρίσματος.

To μυστικό τρικ! 

Θέλεις να μάθεις ένα τρικ που θα σε βοηθήσει πολύ να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα; Βάλε στα μαλλιά σου μάσκα για βαμμένα μαλλιά ακόμα και αν δεν βάφεις τα μαλλιά σου. Οι συγκεκριμένες μάσκες έχουν anti-frizz αποτέλεσμα και ειδικά αν λουστείς και τις ξεβγάλεις με κρύο νερό! 

 

 

 

On Instagram @kyrastev