Ο John Snow του Game of Thrones έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το θάνατο του στη σειρά

By Evelina Kyrasta Mar 25, 2019
Thumbnail

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Oι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν γίνει διάσημοι και πλέον θεωρούνται τα πιο hot ονόματα στο Hollywood. Ωστόσο η ξαφνική φήμη της σειράς δεν ήταν εύκολη για ολους. Ο Kit Harington, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον John Snow, μίλησε για τη σειρά και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να κάνει ψυχανάλυση όταν στην 5η σεζόν ο ίδιος πέθανε στη σειρά.

Ο ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του στο Variety: 

«Η πιο σκοτεινή μου περίοδος ήταν όταν η σειρά άρχισε να περιστρέφεται όλο και περισσότερο γύρω από τον Τζον Σνόου, όταν πέθανε και μετά ξαναγύρισε. Δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι όλο το βάρος έπεσε πάνω στον Τζον, παρότι αυτό σήμανε ότι ο χαρακτήρας έπαυε να είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος».

«Όταν γίνεσαι το κεντρικό πρόσωπο σε μια σειρά και αυτή η σειρά είναι πιθανώς στο απόγειο της επιτυχίας της, η προσοχή στρέφεται επάνω σου σε τρομακτικό βαθμό. Αισθανόμουν ότι θα όφειλα να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος. Ήταν και η ηλικία. Νομίζω πολλοί άνθρωποι ταρακουνιούνται κάπως όταν διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους».

H ανάρτηση της Emilia Clarke μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος της υγείας της

«Τότε ήταν που ξεκίνησα ψυχανάλυση και άρχισα να μιλάω με τους ανθρώπους. Ένιωθα πολύ ανασφαλής και μέχρι τότε δεν μιλούσα σε κανέναν. Ενώ έπρεπε να νιώθω ευγνώμων για όσα είχα, εγώ δεν ένιωθα καν σίγουρος ότι μπορώ να παίξω καλά».

 

 

 

On Instagram @kyrastev