Ανανέωσε την κουζίνα σου: 7 χώροι που θα σε εμπνεύσουν

By Evelina Kyrasta Jan 27, 2020

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού και ένα δωμάτιο στο οποίο βρισκόμαστε πολλές ώρες της ημέρας. Είναι σημαντικό λοιπόν να είναι ωραία διακοσμημένη ώστε να μας εμπνέει να μαγειρεύουμε, να τρώμε και να περνάμε χρόνο με την οικογένειά μας εκεί μέσα!

Δες ιδέες για να ανανεώσεις τον χώρο σου!

1. Άλλαξε το φωτιστικό της κουζίνας σου αγοράζοντας ένα statement κομμάτι. Διακόσμησε με μικρές πινελιές χρώματος για να ανανεώσεις και τον υπόλοιπο χώρο. Μια κόκκινη καράφα, μερικά πολύχρωμα ποτήρια θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο.

2. Βάλε πλακάκια στον μισό τοίχο και σε ένα δικό σου μοτίβο, όπως θα δεις στην τρίτη φωτογραφία παραπάνω.

3. Άσε κάποια ράφια στην κουζίνα σου άδεια ώστε να δημιουργήσεις έναν κατακόρυφο «κήπο» με γλαστράκια και φυτά! Με αυτόν τον τρόπο θα προσθέσεις ζωντάνια και χρώμα σε όλο το δωμάτιο.

Δες ποιο διακοσμητικό θα δώσει industrial αισθητική στο χώρο σου

4. Βάψε τον έναν τοίχο σε μια δυναμική απόχρωση. Να θυμάσαι πως στην κουζίνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τις πιο έντονες αποχρώσεις καθώς είναι ένας χώρος που του ταιριάζει το χρώμα.

5. Δημιούργησε μια μικρή γωνιά σαν να είσαι σε μπιστρό. Βάλε ένα στρογγυλό τραπέζι (δίπλα στο παράθυρο, αν η κουζίνα έχει παράθυρο) και αγόρασε καρέκλες που διπλώνουν για να μην πιάνουν πολύ χώρο.

6. Τόλμησε να δώσεις λάμψη σε όλη την κουζίνα βάφοντας τα ντουλάπια σε χρυσό χρώμα!

7. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις πώς να φτιάξεις την κουζίνα σου τότε θα σου προτείναμε το all white trend. Βάψε τους τοίχους και τα ντουλάπια λευκά και επίλεξε λευκά διακοσμητικά. Βάλε μερικές συσκευές ή αντικείμενα σε κάποιο έντονο χρώμα για να δημιουργήσεις την τέλεια αντίθεση.

 

 

 

On Instagram @kyrastev