Οι μεγαλύτερες τάσεις που θα θέλεις να βάλεις στο σπίτι σου αυτό το φθινόπωρο!

By Evelina Kyrasta Jul 16, 2019

Κάθε Σεπτέμβριο εκτός από την ανανέωση που θέλουμε να κάνουμε στην εμφάνισή μας, συνήθως θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και στο σπίτι μας. Γι'αυτό και σήμερα σου ετοιμάσαμε αυτό το post μέσα από το οποίο θα δεις ποιες είναι οι νέες τάσεις στη διακόσμηση ώστε να πάρεις ιδέες και να τις υιοθετήσεις κσι στον δικό σου χώρο.

Ιδέες για να δώσεις στιλ στο τραπέζι εισόδου σου

Η τάση των open shelves που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια στις κουζίνες μας τώρα έρχεται και στα μπάνια. Αν η ραφιέρα στο μπάνιο σου έχει πορτάκια βγάλτα για να δημιουργήσεις το trend των ανοιχτών ραφιών. Βάλε εκεί πετσέτες, καλάθια με χαρτιά υγείας και κεριά για να δείχνει ο χώρος ακόμα πιο όμορφος.

Tα μακραμέ που κρεμούσαμε στους τοίχους του σπιτιού μέχρι πέρυσι φεύγουν οριστικά από τα σπίτια μας καθώς έρχονται νέες τάσεις και επιπλέον μαζεύουν πολύ σκόνη κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου.

Οι ταπετσαρίες με botanical prints είναι must και θα τις βάλουμε στα σπίτια μας οπωσδήποτε σε έναν τοίχο. Επιπλεόν αυτός ο τοίχος θα χρησιμεύσει για να βγάζεις και τις αγαπημένες σου selfies με αυτό το υπέροχο φόντο 

L&L tip: Αν δεν είσαι φαν της ταπετσαρίας αλλά σου αρέσουν αυτά τα σχέδια, μπορείς να τα αποκτήσεις σε καδράκια.

 

 

Tα ανατολίτικα prints γίνονται επίσης μόδα και θα δώσουν ζεστασιά στο σπίτι σου. Εκμεταλλεύσου αυτά τα σχέδια σε μαξιλάρια, χαλιά και διακοσμητικά τοίχου.

Τέλος, η πολυτέλεια είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να υπάρχει πλέον στα σπίτια μας ακόμα και αν δεν έχουμε ξοδέψει μια περιουσία για να το διακοσμήσουμε. Θυμήσου να συνδυάσεις μεταξύ τους υλικά όπως ο κασσίτερος, το μάρμαρο και το βελούδο και αμέσως ο χώρος σου θα δείξει πιο αριστοκρατικός και σοφιστικέ.

 

 

 

 

 

 

On Instagram @kyrastev