Το σπίτι των 34 τ.μ. που μας δίνει τις πιο ωραίες ιδέες διακόσμησης

By Evelina Kyrasta Jul 03, 2019

H Noelle Lacombe είναι Photo Editor και μένει σε ένα πολύ μικρό και όμορφο studio 34 τ.μ. στο Brooklyn. H ίδια αποκαλύπτει πως κάθε αντικείμενο μέσα στο σπίτι της επιλέχθηκε με προσοχή ώστε να ταιριάζει τέλεια στο διαμέρισμά της και στις ανάγκες της. 

Tips που μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ αν έχεις πολύ μικρό σπίτι:

1. Τα μικρά σπίτια είναι συνήθως παραφορτωμένα με ένα σωρό πράγματα. Η Noelle θέλησε να δώσει την ευχέρεια στον εαυτό της να διατηρήσει το υπνοδωμάτιο εντελώς μίνιμαλ ώστε να μπορεί να ξεκουράζεται τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Τα trends που δοκιμάστηκαν μέσα στη χρονιά και πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι!

2. Σε κάθε γωνιά του σπιτιού υπάρχουν γλαστράκια με μικρά αλλά και μεγαλύτερα λουλούδια. Θα σου προτείναμε να κάνεις το ίδιος ώστε να αποκτήσει ο χώρος σου ζωντάνια.

3. Η Noelle χρησιμοποιεί vintage έπιπλα τα οποία διακοσμεί με μοντέρνο τρόπο ώστε να δώσει περισσότερο χαρακτήρα στον χώρο της.

4. Μερικά περιοδικά που έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο λειτουργούν ως μίνι τραπεζάκι πάνω στο οποίο η Noelle έχει βάλει ένα μικρό γλαστράκι.

5. Στο σαλόνι ενός μικρού σπιτιού πρέπει να μπει ένα διαφανές γυάλινο ή φτιαγμένο από PVC τραπεζάκι ώστε να δείχνει ο χώρος λιγότερο φορτωμένος.

Δες ακόμα περισσότερες ιδέες στην παραπάνω gallery.

 

On Instagram @kyrastev