Αυτή η φωτογραφία τοκετού έγινε viral για τον πιο απίστευτο λόγο

By Evelina Kyrasta May 02, 2019
Thumbnail

Η γλυκιά περιπέτεια της Nancy Ray έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο ύστερα από σχετική της ανάρτηση στο Instagram. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών σήμερα, ήρθε αντιμέτωπη με μία τεράστια έκπληξη κατά τη διάρκεια του τελευταίου της τοκετού.

Και όλα αυτά γιατί κράτησε στην αγκαλιά της... ένα παιδί που δεν περίμενε. Η Nancy κυοφορούσε το τρίτο της παιδί όταν ύστερα από σχετικές εξετάσεις οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα έφερνε στον κόσμο ένα ακόμα κοριτσάκι.

Αν και η ίδια με τον σύζυγό της είχαν επιλέξει να μην ενημερωθούν για το φύλο του παιδιού στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες, αυτή τη φορά ήθελαν να προετοιμαστούν ψυχολογικά για τον πιθανό ερχομό ενός κοριτσιού ακόμα!

Δες κι αυτό: 7χρονος έστειλε κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά του στον παράδεισο και η κάρτα «έφτασε»

Οι εξετάσεις τους έκαναν να κάνουν όλες τις απαιτούμενες κινήσεις για να υποδεχτούν το τρίτο τους κορίτσι. Όταν η Ray βρέθηκε στην αίθουσα του τοκετού, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Μαζί της βρίσκονταν ο σύζυγός της και ένας φωτογράφος έτοιμος να απαθανατίσει τη στιγμή που μαμά και βρέφος θα έκαναν την πρώτη τους αγκαλιά. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη όπως το περίμεναν, με αποτέλεσμα να τραβηχτεί η πιο υπέροχη φωτογραφία τοκετού! Μόλις η Nancy κράτησε το μωρό στην αγκαλιά της συνειδητοποίησε πως… ήταν αγόρι!

«Τι είναι αυτό; Είναι… αγόρι;», φώναξε, με το «κλικ» να λαμβάνει χώρα την πιο κατάλληλη στιγμή και τη λήψη να απαθανατίζει την έκπληξη στο πρόσωπο της μανούλας.

 

 

Και όλα αυτά την ώρα που ο μπαμπάς έψαχνε τα γεννητικά όργανα του μωρού για να βεβαιωθεί πως η σύζυγός του δεν του έκανε πλάκα.

Δες κι αυτό: Εργαζόμενη μητέρα: Οι εξωπραγματικές απαιτήσεις της κοινωνίας σε ένα post μαμάς που έγινε viral

Την τόσο ιδιαίτερη αυτή φωτογραφία μοιράστηκε η ίδια η Nancy Ray στον λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν λογικό, έγινε viral…

 

On Instagram @kyrastev