Η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο που έχουν απορρίψει δεκάδες πρακτορεία μοντέλων

By Evelina Kyrasta May 13, 2019

Και το όνομα αυτής Chase Kennedy. Ένα όνομα που συζητήθηκε όσο ελάχιστα στον χώρο του modeling όχι λόγω της τεράστιας καριέρας που κατάφερε να χτίσει, μα ενός τόσο ιδιαίτερου χαρακτηριστικού που την έκανε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η 26 ετών σήμερα Chase από το San Luis Obispo της Καλιφόρνιας διαπρέπει στον χώρο του θεάματος, έχοντας όμως δυσάρεστες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, καθώς η εμφάνισή της –που έμελλε να την κάνει διάσημη στον χώρο της μόδας- κάποτε αποτέλεσε αιτία να την κοροϊδεύουν οι συνομήλικοί της στο σχολείο.

Η 25χρονη που νίκησε τον καρκίνο λέει ποια προϊόντα δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά

Αιτία; Το ύψος της. Τα παρατσούκλια της ήταν « η ‘πόδια’» και «καμηλοπάρδαλη».

Οι παιδικές της φωτογραφίες προδίδουν πως η ίδια ήταν πάντα το ψηλότερο παιδί στην τάξη της, με την ενηλικίωσή της να τη βρίσκει με ύψος 1,96! Και το καλύτερο; Τα πόδια της μετρούν 129,5 εκατοστά!

«Όταν έπαιζα στο σχολείο, τα πόδια μου με βοηθούσαν πάρα πολύ στα ομαδικά αθλήματα. Σε εκείνα τα αθλήματα που πάντοτε χρειάζονταν έναν ψηλός παίκτης», έχει δηλώσει η ίδια αποκαλύπτοντας πως ο σωματότυπός της την έσπρωξε να ασχοληθεί τα σπορ και ως ενήλικη. Μεγάλη της αγάπη το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Η γυναίκα αυτή έχει κερδίσει με το σπαθί τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες, με γνωστότερες όλων αυτή των Toyota και Alloy Apparel, όμως έχει απορριφθεί δεκάδες φορές από πρακτορεία μοντέλων λόγω του size της.

Γυναίκα με ολική μαστεκτομή απαντά στα αρνητικά ανδρικά σχόλια και αξίζει το χειροκρότημά μας

Παρόλα αυτά, αισθάνεται τυχερή για την τη διαφορετικότητά της και περνά το μήνυμα σε όλες εμάς να αγκαλιάζουμε κάθε τι που θεωρούμε διαφορετικό ή «μη τέλειο» επάνω μας.

Πώς τη βρίσκετε;

On Instagram @kyrastev